Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشجویان دانشگاه آزاد مدتی است نسبت به احتساب شهریه‌ واحدهای این دانشگاه مطابق با واحد الکترونیک‌ گلایه‌هایی دارند که در پیگیری‌های خبرنگار فارس مدیرکل روابط عمومی اعلام کرده این دانشگاه شهریه‌پرداز است و براساس دریافتی‌ها اداره می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، برخی کاربران خبرگزاری فارس با ثبت سوژه‌هایی از جمله «احتساب شهریه واحدهای دانشگاه آزاد مطابق با واحد الکترونیک»، «چرا شهریه‌ کلاس‌های مجازی با حضوری دانشگاه آزاد برابر است؟»، «درخواست مهلت برای پرداخت شهریه دانشگاه آزاد»، «نه به شهریه متغیر دانشگاه آزاد و امتحانات حضوری»، «چرا دانشگاه آزاد شهریه کلاس‌های حضوری را دریافت کرد؟»، «افزایش شهریه دانشگاه آزاد شوک به دانشجویان است» و «شهریه سرسام‌آور دانشجویان پزشکی دانشگاه آزاد»، در سامانه  فارس من  خواستار پیگیری بحث شهریه‌های دانشگاه آزاد شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یک هزار و ۷۴۸ نفر از مخاطبان فقط در پیگیری یکی از سوژه‌ها نوشته‌اند: «در چندوقت اخیر به دلیل پدیدار شدن ویروس جدید کرونا، تمامی آموزش‌های حضوری لغو گردیده و آموزش‌های مجازی جایگزین آنها شده که خود این امر دارای مشکلات متعددی برای دانشجویان و خانواده‌های آنها گردیده، مشکلاتی مانند:

۱- مشکل در فهم دروس که عمدتا باید در کلاس درس حضور داشت تا متوجه آن دروس شد، دروس عملی و برخی دروس تئوری

۲- مشکلات اتصال به کلاس‌ها که منجر به عدم حضور دانشجو در برخی از دروس می‌شد

۳- مشکلاتی که از بابت هزینه اینترنت در این اوضاع مالی آشفته دانشجوها متحمل شدند

۴- هزینه‌های اضافی برای تهیه تلفن همراه و یا کامپیوتر به منظور بهره بردن از کلاس‌های مجازی 

از طرفی این عدم حضور دانشجوها علیرغم اینکه ضررهایی را برای دانشجوها داشته، سودهایی را به دانشگاه رسانده، مثل صرفه‌جویی در مصرف آب و برق و گاز،حق بیمه و سرویس‌هایی که توسط دانشجوها پرداخت شده ولی به دلیل عدم حضور در دانشگاه مورد استفاده قرار نگرفت.لذا با توجه به شرایط مذکور پیشنهاد جامعه دانشجویی دانشگاه آزاد این است که شهریه این ترم تمامی واحدهای دانشگاه آزاد مطابق با شهریه واحد الکترونیک این دانشگاه محاسبه شود. دانشجویانی هم که مبالغی مازاد بر شهریه واحد الکترونیک را پرداخت کرده‌اند،آن مبلغ اضافی به عنوان میزان بستانکاری آنها از دانشگاه،در پرونده مالی‌شان درج شود تا بتوانند در ترم بعد از آن مبلغ استفاده کنند.

ما می‌دانیم که مسوولان فهیم و حق‌طلب دانشگاه آزاد اسلامی شرایط فعلی جامعه و دانشجویان را درک کرده و می‌دانند که در این چند وقت اخیر به خاطر وضعیت اقتصادی نامناسب حاکم بر جامعه، بسیاری از دانشجویان و خانواده‌هایشان متحمل خسارت‌های مالی بسیار زیادی شده‌اند و در حال حاضر در وضعیت مالی خوبی به سر نمی‌برند.» 

در پیگیری‌های خبرنگار ما رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در این زمینه، گفت: دانشگاه‌آزاد، دانشگاهی شهریه‌پرداز است و براساس شهریه دریافتی اداره می‌شود. با شیوع ویروس کرونا در کشور و دارا بودن یک میلیون و صدهزار دانشجو تلاش کردیم تا امکانات لازم برای برگزاری کلاس‌های مجازی دانشجویان را به نحو احسن اجرا کنیم. 

وی افزود: با وجود اهمیت تحصیل و ارتقاء دانشجویان تلاش کردیم در استان‌های سفید امتحانات براساس پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شود و در استان‌هایی که وضعیت قرمز دارند امتحانات به صورت غیرحضوری برگزار شود تا آسیبی متوجه دانشجویان نشود. 

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: با توجه به شرایط کشور و طبق اعلام وزارت علوم و رئیس‌جمهور ترم آینده دانشگاه آزاد تلفیقی از کلاس‌های حضوری و مجازی خواهد بود که قطعا بیشتر کلاس‌ها به صورت مجازی برگزار خواهد شد؛ البته با این شرایط نمی‌توانیم دانشگاه‌ها را تعطیل کنیم و باید فعالیت یک میلیون و صدهزار دانشجو انجام شود. 

همدانچی گفت: با بانک‌های مختلف تفاهم‌نامه و قراردادهایی درخصوص وام‌ دانشجویی منعقد کرده‌‌ایم که بیشتر دانشجویان تحصیلات تکمیلی را دربر می‌گیرد و با رقم‌های خوبی به دانشجویان تعلق می‌گیرد. صندوق رفاه نیز فعال است و تخفیفاتی برای اقشار ضعیف درنظر گرفته‌‌ایم  و براساس سازوکار و قوانین این شرایط را لحاظ کرده‌‌ایم و حتی شرایطی برای دانشجویان مهیا شده است که بتوانند شهریه را به صورت اقساط پرداخت کنند تا دغدغه‌ای برای پرداخت شهریه نداشته باشند. 

وی در پایان افزود: در حال حاضر دانشگاه آزاد ۲۶ هزار عضو هیات علمی تمام وقت، ۲۳-۲۲ هزار استاد حق‌التدریسی و مدعو و ۳۶ هزار کارمند دارد و با احتساب خانواده‌هایشان بحث پرداخت حقوق را داریم که باید انجام شود و اگر شهریه از دانشجویان دریافت نشود مشکل اساسی پیش می‌آ‌ید و ما این سازوکار را انجام دادیم تا دغدغه خانواده‌ها و دانشجویان را کاهش دهیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه آزاد شهریه دانشجویان مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد واحد الکترونیک خانواده ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۱۳۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمود‌های  قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و  معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان).

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری).  

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیاز‌های فراگیران).  

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد).

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محور‌های سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقا پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

براساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • دانشجوی واحد نی‌ریز مقام قهرمانی مسابقات استانی پرس سینه را کسب کرد
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه‌خوانی
  • کسب عنوان برتر دانشجویان دانشگاه آزاد سقز در جشنواره نمایشنامه خوانی
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • انتفاضه دانشجویان فرانسوی در حمایت از فلسطین